GRILLROOM PIZZERIA JERUZALEM HALAL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 467 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Pizzeria Jeruzalem Halal. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 19:43 Top service. We hadden 3 pizza's besteld. Eentje was verkeerd. Ik had gebeld. Meneer was super aardig aan de telefoon en excuseerde zich meteen. En gaf aan om de pizza wat besteld was meteen te maken en brengen. Die ene pizza mochten we ook behouden.
23 jan 2023 om 7:36 Snelle service lekker eten
23 jan 2023 om 6:26 Eten was goed .friten meer als genoeg. Alleen mochten de frieten iets langer bakken. Ze waren erg zacht.
21 jan 2023 om 18:11 Snelle vriendelijke bezorging en lekker eten.
21 jan 2023 om 9:48 Ondanks het weer hadden we het eten op tijd! Echt super! Het eten daarintegen was iets minder. Frietje gyros zat in een doosje gepropt waardoor het er helemaal niet lekker uitzag.
20 jan 2023 om 20:28 Heerlijk gegeten grote porties ondanks extreem weer binnen 10 minuten van afgesproken tijd
16 jan 2023 om 4:35 Scheelde niet veel anders had ik niet gegeven voordat ik naar mijn werk moest. Eten te koud.
14 jan 2023 om 19:04 Eten super en bezorging op tijd zoals afgesproken
11 jan 2023 om 8:30 Super snel klaar en heerlijk!
10 jan 2023 om 21:01 Snel bezorgd en eten was lekker!